Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Inlämning av begagnad utrustning

I mars 2022 var vi redo att slå upp portarna för mera återbruk inom häst- och hundsport! Läs nedan mera om själva idéen.

Konceptetförmedling av begagnad utrustning inom häst och hundsport. Det innebär att kunder, dvs du, är välkommen att handla i butik och online, men det innebär även att du är välkommen att lämna in begagnade produkter inom häst- och hundsport till försäljning. Vi tar hand om produkterna, fotograferar, lägger ut till försäljning i butik och online och efter försäljning får du betalt för dina sålda produkter.

Vad kan lämnas in? Produkter inom häst- och hundsport som är helt, rent och brukbart. Är du osäker om du har relevanta saker går det bra att skicka en förfrågan innan inlämning.

Hur lämnar man in? Inlämning sker under ordinarie öppettider i butiken alternativt genom att avtala annan tid som passar. I perioder har vi mycket på kö in och om du avser lämna större mängder är det tacksamt om du hör av dig till oss innan så att vi har plats. Lägg produkterna i någon form av förpackning, kasse, kartong, el dylikt och skicka med en lapp med inlämnade produkter och dina kontaktuppgifter. Ett försäljningsuppdrag varar 3 månader och efter denna tid får du betalt för sålda produkter. Blev inte allt sålt under denna 3-månaders period förnyas försäljningsuppdraget automatiskt om ingen uppsägning sker. Vi hoppas sälja produkterna över tid!

Kostnad: Det kostar inget att lämna in produkter till försäljning utan våra kostnader betalas efter en försäljningsperiods avslut. 

För varor med försäljningssumma 1 - 1000 kronor får du 60% av försäljningssumman. 

För varor med försäljningssumma 1001 – 2000 kronor får du 70% av försäljningssumman. 

För varor som säljs för mer än 2000 kronor får du 80% av försäljningssumman.

Vem och hur sätts pris: Vi prissätter efter skick, ålder, märke, utbud/efterfrågan på produkten. Om du har något önskvärt eller lägsta försäljningspris skriv det på lappen du skickar med din inlämning. 

Övrigt: Tänk på att ingen vill köpa trasig eller smutsig utrustning utan lämna in väl rengjorda och säljbara produkter. Tänk även på att du äger dina produkter fram till försäljning vilket innebär att du bör ha lämplig försäkring.